Gözü 60000 ki stoplara dikti yine
ÜVVVVVüvvvvvvv
![]()
Gözü 60000 ki stoplara dikti yine
ÜVVVVVüvvvvvvv
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
60.100 ilave long..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Sistemler de yanılır insanlar da... Benim sistemim de yanıldı bugün 1000 puan zarar etti... Fark şu ben çıkıp buraya, benim sistemim en iyisidir ben en iyisini bilirim,sizin yöntemlerinizin hepsi çöpe demem hiçbir zaman![]()
Yukardaki mesajımı sadece dünden beri sürekli 60600 kırılmaz diye kafa ütülediğin için yapıştırdım... Başka niyetim yok![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Hee gördünmü 60000 de stopları pala![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kısa devam......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Uzunları %50 yaptım![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
İlk ciddi tepki 58875 ten olacakmış gibi duruyor
ımkb ve tl hızla çökecek. bu çökuşu kimse durduramaz.
hepsi bahane karlar şahane![]()
Bugün için kritik nokta 10280-10300, sp 1095-1100.
Sert altı piyasanın en popüler sayımı 1düşüş3düşüş başladı der.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bugün tam bir akıl tutulması serisi yaşadım...
1) 250 puana stoplayıp şorta dönemk varken sistemleü şubatta, 800 zarara kadar bekledim...
2) Eskiler bilir, vadenin son haftası "uzak vade bilir" mantığıyla ben hep sonraki vadede işlem yapar ve onun grafiğine bakardım...bu sefer onu da yapmadım...onun grafı aşağıda...
lanet olsun ne olursa olsun diyrek açtığım son pozum şu an karda ama onun fiyatını yazmanın anlamı yok..
Sonuç: sisteme sahip olmak önemli değil uyabilmek önemli..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun.. üwwww
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri