Nisan vadeli long'larla arkama yaslandım... Bir süre al-sat yok... Bu çift dip çalışırsa ilk etapta 63.200'e kadar yolu var... Ondan sonra DOW'a göre bakarız.... 60.200 stop noktam...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
müsterihim mbm patron![]()
ms daki hafızaya alınanlar nasıl siliniyor...2-3 gb lık depo var...
DİKKAT SADECE YORUMDUR :
Bu düşüş hareketi galiba 47.500 -48000 IMKB 100 aralığına kadar sürebilir. Ancak Ordan bi tepki gelebilir...
Bu yorum bugün için geçerli değildir...
15-20 gün içerisinde gerçekleşebilir..
Shortlarımızı bugün kapattık.
Fakat şu anda sıfır pozisyondayım.. Bilgilerinize.
Nisan vadede daha iyi yerlerden longlamak içişn fazladan makası açmışlar
Süper yorumlarım aybediyonuz![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ufak uafak long yapıcan bu Nisan vadeyi, taktiği belirledim yani![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
fxci abem nerelerdesin ,sibop ne almede![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Güzel Kardeşim,
Sabır iyi birşeydir. Tradede de kazandırır.
Giriş çıkışlarını iyi ayarlayan bir trader zaten her zaman kazanır.
Kazandığına ve bu yolu bulduğunada çok sevindim.
Ancak sanmaki vob aleminde bu tip sistemleri olup para basanlar yok. Kendim için demiyorum vobcular için. ayda 15000 puanı rahat alanlar var.
Takip ettiğim kadarıyla çok var.
Ayrıca 5 ayda vob 30000 puan artmadı. 10 ayda 43000 artıysa 5 aydır 15000 puan arttı.
Sende bir yol bulmuşşun bunu uygulamak senin için en hayirlısı olacaktır.
Ancak asla hiçbir şeyden tam emin olma.
Sevgiler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri