matriksin işlem platformu e-broker...eğer e-broker kullanıyorsan ve o an e-broker açıksa muhtemelen çalışıyordur..ben e-broker kullanmadığım için deneyemiyorum
matriksin işlem platformu e-broker...eğer e-broker kullanıyorsan ve o an e-broker açıksa muhtemelen çalışıyordur..ben e-broker kullanmadığım için deneyemiyorum
BANGA mühim
yanlız aslıl TOBO dax'da var.. hemi de kocaman..5.750 üstünde onaylanır tobo..
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Tek reklam.......................
Halil Akülerini görmeden,aracınıza akü almayın............
Halil Aküleri...aracınızın güvenli aküsü....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ben TV izleyemiyorum..eğer izyebilen varsa, toplantı sonrası yapılacak basın açıklamasında, açıklamayı yapan kişinin suratının relax veya pişmiş kelle gibi mi, yoksa gergin ve haşlanmış patates gibi mi olduğunu söyler mi lütfen..erken sinyal verebilir..ehuheue
geçenli düşüşde de panik satışlarla 62.350 yi gösterdiler bi kez.. ve bir daha 63.000 altına inmedi tepki boyunca.. belli olmaz tabiki..bu tepkide de tekrar 60.000 ler görülmeyebilir..
bu omuzlar yakayor beni hep..le asti..obonun omzumu tobonun omzumu..oboysa..omuzumda ağlayacan astiii..üüww
Stres atmak için züstem yapıyom... Amacım da getiri eğrisi mümkün olduğu kadar 45 dereceye yakın ve hiçbir yerde tehlikeli şekilde göçmeyen sistem yapmak... Son denemem:
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri