yaçaşın sürekli soygun teorisi,
yaçaşın sürekli soygun teorisi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Gordon abi gordon abi..yiyolar inceden abi..üwwww...ehuheuheuhe..üwww
BANGA mühim
sibop fena çarpılmaya başlayacak herhal emme varsın çarpılsın dathill gibisi yok![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
nıssan asya ve dıger bolgelerde 76415 adet aracı gerı cagıracak - japonya ulastırma bakanlıgı
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Saraylı'nın fikrini uygulamaya ne dersin abi? Getiri eğrisinin üzerine at bir hareketli ortalama. Getiri eğrisi ortalamasının altına düştüğünde sistemi kullanmayı bırak, ta ki tekrar yukarı kesene dek. Böylecek trendlerden sonra çarpılma belasından kurtulursun. Yani teorik olarak... Sistem kullanmadığımdan hiç denemedim ama mantıklı geliyor kulağıma..
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
suzukı 432366 adet aracı gerı cagıracak - japonya ulastırma bakanlıgı
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Yeni bir sistem keşfettim...
SABIRX 1.0 5 ayda 30 bin puana yakın kazandırdı. Para çekmeme rağmen ...Portföyümü 3 katından fazlaya büyüttü.. Programı çalıştırıp minimum 15 gün kenara çekiliyorum.
Aslında bi sistem daha var. STOPS 2.0. Ama sabırx sayesinde onu kullanmama pek gerek kalmıyor.
saraylı abeyin nalıncı keseri işe yarayor tabi yaramazmı ona lafım yok gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Uln şu benim aracı da biri geri çağırsa da kurtulsam.
Lancia Delta var bende bi vericem ; bi daha geri almıycam bırakıp kaçıcam. . Tipi hoşuma gitti aldım. Hiç memnun degğlim.. Bi sürü problem çıkardı...Hep Japonlar da çağıran çağırana... Biraz da italyanlar çağırsın yaw.
2 tane sistemin olur, biri trend için, biri de yatay için. Trend sistemini kullanmaya başlarsın. Getirisi ortalamasının altına düştüğünde yatay sisteme geçersin. Onun getirisi ortalamasının üzerine çıkmıştır bu arada normalde. Bu sefer onun getirisi düşünce de trend sistemine geçersin... Böylece her piyasada malı götürürsün...
Oturduğum yerden teori sallamak da ne kolay oluyormuş yaw..Şimdi iki sistem yaz desen havlu atarım ama teoride mangalda kül bırakmam...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri