Sayfa 12872/13018 İlkİlk ... 11872123721277212822128621287012871128721287312874128821292212972 ... SonSon
156216 sonuçtan 154.453 ile 154.464 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ---eskiden darbe bir günde olurdu..ama hazırlıkları günlerce sürerdi..adnan menderesi defalarca uyarmışlar.ama darbeye ihtimal vermedi..teşebüssleri ciddiye almadı...
    --düşünün tek kanal var..serbest piyasa yok..döviz yasak..kapalı toplum..
    iletişim az..tüm kirli çamaşırları ortaya döken telefon,web yok....

sabah kalkıyorsunuz..radyoda yönetime el koyduk diyor..oldu bitti..yani çok kolay..ama hazırlıklar ,iletişim,dinleme olmadığından halka yansımıyordu...

---değil ortaya çıkan yüzlerce silahla,4 tane silahla bu ülkede darbe yaparsın...
    hadep başkanını,alevi deneği başkanını,fehmi koruyu(islami kesimin tem) öldürseler ne olurdu..bunları daha önce görmedik mi..uçları keskin olan ülkede 3 tane kanaat adamını öldürsen ,şte sana kardeş kavgası....

--modern toplumlarda asla doğmatik ,eleştirilemeyen;kurum-sahıs olmaz..deliller,orjina belgeler,kanıtlar vardır...herşey orjinal..sess kayıtları dna analizi gibi özeldir(frekans testi)

--dünyanın hiçbir yerinde 5 tane hakim tüm 10.000 savcı-hakimin kaderini tayin edemez..erzincan başsavcısı; adi suç ve durusun çicek belgesini pratiğe dökmekten tutuklu...
    hsyk nın seçtği 4 savcı,3 hakim ve diğer 3 hakim..yani 10 hukucu oy birliğiyle bu adam suçlu diyor...bunları hesyk seçti..akp değil..

amaç darbecileri cezalandırmakmı......

gülerim ben buna.....

adamlar darbe yapacaklarmış..mışş... mışş....

fiili olarak darbe yapan adam var bu memmlekette...
    yokmu...cevap verin lütfen....bu dediğiniz hakimler savcılar onu görmezmi....

amaç hizaya getirmek..bizden olmayanı diz çöktürmektir.....

bunu nasıl göremezsiniz...... hala anlayamıyorum........
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

2. 5 Kullanıcı mbm tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı EMEKDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası hiç belli deyil işte...
    projeksyon bell iabi bence .. üvvv ..
    2013,00

4. 2 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu borsa bugün artı kapar mı
    bizi ilgilendirmez gayri sinyal neyse ona uyarık emorthım.....

sıkıldım kitaptan
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

6. 5 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sıkıldım kitaptan
    patron senin sistem al versin arkaya yaslanacam .. üvvv .. .al versin patron ..
    2013,00

8. 4 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amaç darbecileri cezalandırmakmı......

gülerim ben buna.....

adamlar darbe yapacaklarmış..mışş... mışş....

fiili olarak darbe yapan adam var bu memmlekette...
    yokmu...cevap verin lütfen....bu dediğiniz hakimler savcılar onu görmezmi....

amaç hizaya getirmek..bizden olmayanı diz çöktürmektir.....

bunu nasıl göremezsiniz...... hala anlayamıyorum........
    fiili darbe yapan mutlaka yargılanmalı..ama unutmayın sacit kayalar isminde savcı,daha önce 12 eylük darbesini yapanlar hakkında iddaaname hazırladı...yine bu hsyk adamı apar topar emekliye sevketti...

10. 2 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sıkıldım kitaptan
    Dergi oki
    En az 3 HİSSE...

12. 4 Kullanıcı excali tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    6.656
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    196
    Toplam Teşekkür
    65 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Bir Arslan Miyav Dedi, Minik Fare Kükredi

İlk “sözde” Ergenekon tutuklamaları başladığında, Azerbaycan gazetelerinden birinde şöyle bir yorum çıkar: ” PKK ile mücadele edenlerden intikam alınıyor.”

Geldiğimiz nokta ne? Öcalan’ın tutuklanması, sorgulanması ve İmralı’ya tıkılması sürecinde kim görev almışsa, tek tek içeri alınıyor. Ar(H)ınç gene konuşuyor. Hakkında konuştuğu insanların ‘paçasına çıkamayan’ Ar(H)ınç konuşuyor!? Bir kasaba avukatı ama hukuktan bi haber. Bana göre ‘diline kalmış’ bir zavallı. Bugün gözaltına alınan komutanlar... ABD’ye gitmemiş hedefteki 3. Ordu Komutanı... Manzara:”Bir Arslan miyav dedi, minik fare kükredi.” Minik fare kozmik odada, minik fare ülke güvenliğini ilgilendiren belgelerin peşinde…” Sorulması gereken soru: Bu belgeler kimin için gerekli?

Birzamanlar bizim bir kırmızı çizgimiz vardı; Kerkük’e müdahale savaş nedenimizdi(!).. Türkiye’ye atılan sis bombaları görüş alanımızı karartırken, Kuzey Irak’ta Yahudi Kürt Devleti kuruluyor. Türkmen Varlığını hatırlayan kaldı mı? Hükümet ve Genel Kurmay Başkanı’na asıl sormamız gereken soru şu: Türk Halkına “kırmızı çizgimiz” dediğiniz Musul ve Kerkük hangi gerekçeler ile kırmızı çizgi olmaktan çıkartıldı? Türk Halkı ve Türkmen kardeşlerimize bir açıklama yapmanız gerekmiyor mu? Atılan sis bombaları “Yahudi Kürdistan’ının kurulmasını saklamak” için mi patlatılıyor?

Mardin'in Nusaybin Belediyesi, 70 sokak ve mahalleye çatışmalarda ölen PKK'lılar ile terör örgütü kamplarının isimlerini vermiş. Aslında bunda şaşıracak bir durum yok. Dağlıca baskınına PKK’nın yaktığı türkü, Ankara’da polis korumasında söylenmedi mi? Pentagon AKP’yi kullanarak ülkemizi işgal ediyor. Ekonomik işgal hemen hemen tamamlandı. AKP eli ile çıkartılan yasa ve yönetmelikler, Türk Halkına şimdilik kölelik vaad ediyor. ABD Irak’a götürdüğü “demokrasinin” bir başka türünü Türkiye’ye sunuyor. Demokrasi, demokrasi diye bağıran kiralık kalemlerin CİA+Soros beslemesi olması bu yüzdendir. Dün ABD darbelerini destekleyenlerin bugün demokrasi diye bağırıyor olması, ikisinin arkasındaki yönetmenin de ABD olmasındandır. Dün askeri kullanarak darbe yapanlar, bugün sivilleri kullanarak darbe yapıyor. Yani; Kenan Evren=Recep Tayyip Erdoğan’dır. Asker ve yargı halledildiğinde; emin olunuz ki Pentagon “bizim oğlanlar başardı” diyecektir.

AKP iktidara geldiğinde bütün kurumları değiştirmeye başladı. Devlet kurumlarında yaşananlar “kadrolaşma” olarak algılandı ve bu kadrolaşmayı her siyasi iktidar yapıyor diye yorumladılar. O zaman muhalefet olan CHP’nin “hallaç pamuğuna dönen” kurumlar hakkında sesi hiç çıkmadı. Oysa bu kadrolaşma çok farklıydı. Devlete karşı paralel devlet kuruluyordu.

Doğu’da bir ilçede mecburi hizmet yapan bir Doktorumuzun uyarıcı mektubunu dikkatinize sunuyorum:

“Merhaba;
    Buraya ilk gelince insan önce bir şeyler başarmak istiyor ve bütün olanaklarını zorluyor. Ancak bir süre sonra bütün isteğini kaybedip 'ben burada ne arıyorum?'u sorgulamaya başlıyor. Aile parçalanıyor. Malzeme almak istendiğinde, yerel firmalar (ki hepsi siyasilerin) kendi inisiyatiflerinin dışında her türlü alıma engel oluyor. Hastane yönetimlerine baskı had safhada; 2 yılıdır buradayım, artroskopim ve skopim yok. İlk bir yıl gerçekten bu malzemeleri almak için her türlü çabayı sarf ettim. 3 defa ihaleye çıkıldı, ancak bu firmalar yüzünden hep iptal oldu. Siyasiler hastane üzerinden resmen devleti soyuyorlar. Bir’e mal olanı dört’e satıyorlar. İnsanlar doktorlara karşı büyük bir öfkeye sahip. Geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı. Burada halk aşırı şımartılmış. Hastanede sıra bulamayan direk kaymakama şikayete gidiyor ve işin acısı kaymakam bunu ciddiye alıp hastaneyi arayıp hastaya baktırtmaya çalışıyor. Batıda kaymakamın yanına bu kadar kolay kaç kişi çıkabiliyor? İnsanların işini halletmeyince ‘-Ben PKK lıyım, seni vururum’ diye tehdit ediliyoruz. Kısacası; devlet bizi buraya sallıyor, sonrası hak getire. Can ve mal güvenliğimiz sıfır. Burada insan 'acaba buralar ülkemiz için çok mu gerekli ' diye düşünmeden edemiyor. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor. Herkese ayda 150 Tl çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren mama ve bez parası ödeniyor. Sorarım, batıda bu yardımları hiç alabilen var mı? Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık gecikince anneler okulu basıp çocuklarını okuldan almakla tehdit ediyor. O çocuklar ne yapıyor peki? Üzerlerinde üniformaları, ellerinde PKK bayrakları ile DTP mitingine gidiyor. Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor (ki zaten kimse ekmiyor). Bu yardımı yaparken sadece beyana bakıyorlar. Adam beşi elli yazdırabiliyor. Van da dağıtılan toprak yardımı miktarının, “göl bile tarım arazisi olarak kabul edilse”, bu alandan daha fazla miktarda olduğunu biliyor musunuz? Her Cuma kaymakamlık elden nakdi para dağıtıyor. Buralarda tek vergi verenler memurlar. Yani mecburen, ailemden ayrılıp zorla getirildiğim bir yerde, zorla tedavi ettiğim insanların tedavi masraflarını ve bakımlarını da ben karşılıyorum. İnsan lanetler okuyor.
    Kafanızı şişirdiğim için kusura bakmayın
    Saygılarımla
    Dr. .......... .......”

Ve yazımızı bir hikaye ile bitirelim:

ŞEYTAN: Kıssadan Hisse

Günlerden bir gün şeytanın yolu bir köye düşmüş. Keyfi yerinde olan şeytan, sırtını bir ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı olan ineği sağan genç bir kadını uzaktan izlemeye başlamış.

Şeytan, kadını epeyce izledikten sonra yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının ipini biraz gevşetmiş. Buzağı bu, az ötede annesinin sütünün kovaya sağılmasını aç karnına izlemeye daha fazla dayanamamış. Buzağı yerinde debelendikçe boynundaki ip biraz daha gevşemiş ve sonunda yular hepten çözülmüş.

Koşarak annesini emmeye giden buzağı, süt kovasına çarpmış ve bütün sütler yere dökülmüş. Sağdığı süt ziyan olunca siniri tepesine çıkan genç kadın, eline geçirdiği odunu buzağının kafasına vurmasıyla yavru kan içinde yere yıkılmış. Yavrusuna saldırılmasına kayıtsız kalmayan inek bir tekmede kadını yere serip öldürmüş.

Uzaktan geçmekte olan kadının kayınpederi, ineğin gelinini öldürdüğünü görüp, elindeki tüfekle ateş ederek ineği öldürmüş.

Silah sesini duyan koca koşup gelmiş. Karısını yerde cansız yatar, babasını da elinde tüfekle görünce, belinden silahını çekip, tek atışta babasını öldürmüş.

Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen genç adam; bu kadar acıya dayanamayacağını düşünüp, bir kurşun da kendi kafasına sıkarak canına kıymış.

Bütün bu olayları bir kenardan izleyen şeytan;
    “- Bu felaketi de bana yüklerler. Buzağının ipini gevşetmekten başka ben ne yaptım şimdi” demiş.

Öyküyü gönderen A. Ö. de bu kıssadan şu hisseyi çıkarmış:

Son zamanlarda kurumlar arasındaki sinsi savaşı önlemek bir yana, daha da ateşlenmesi için körüklemeye devam eden Çankaya’daki A.KE.PE li Abdullah ve Başbakanlıktaki A.KE.PE li Recep; olayların birinci sorumlusu olarak buzağının ipini gevşetmişlerdir.

Süt kovası desen, çoktan devrildi. Peşinden oluşacak her türlü kötülüğü, siyaset cambazlığıyla başka yerlere yamamak isteyenler pişkince soracaklardır:

"Biz ne yaptık şimdi?”

Ben de diyorum ki:
    Bir Arslan miyav dedi, minik fare kükredi(!).. Farelerin girmediği ambar, mutfak, tarla, kurum kalmadı.

Z_eucar@yahoo.com.tr

http://www.internetajans.com/default...id=18&aid=2877
    Palaya dikkaayyt !!!

14. 7 Kullanıcı megaforce77 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.907
    Toplam Teşekkür
    550 Yazısı Teşekkür aldı

Pazara kadar

Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......

16. 1 kullanıcı ERK tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiili darbe yapan mutlaka yargılanmalı..ama unutmayın sacit kayalar isminde savcı,daha önce 12 eylük darbesini yapanlar hakkında iddaaname hazırladı...yine bu hsyk adamı apar topar emekliye sevketti...

yani?

nerede idealizm? nerede hukukun üstünlüğü? planlanan darbelerin üzerine gidilmeli, yapılmış darbeler sineye çekilmeli yani?

beni de emekliye sevkederler diye hiçbir savcı başka bir iddianame hazırlamamalı mı?

anlayamadım ben savunduğunuz şeyi.
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

18. 4 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    patron senin sistem al versin arkaya yaslanacam .. üvvv .. .al versin patron ..
    Hedefin kaçsa söyle ona göre EW sayımı yapayım patron...

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

20. 1 kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Uzuuuuuuun

Şubat vade Nisan vade tüm kısalar kapandı,

Şubat vade 62000 e gelmeyince tamam dedim bu kadar yeter artıuk burdan yukarı. saygılar.
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

22. 5 Kullanıcı bull market tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzuuuuuuun

Şubat vade Nisan vade tüm kısalar kapandı,

Şubat vade 62000 e gelmeyince tamam dedim bu kadar yeter artıuk burdan yukarı. saygılar.
    patron tüm hayallerimi yıktın ...
    2013,00

24. 3 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)