ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
herkese günaydınlar.
bir arkadaşımız dolar ile ilgili düşüncemi sormuştu sanırım 1 hafta kadar oluyor.
1,5213 çok ciddi direncidir, üzerinde tutunursa 1,6030'a kadar önü açık ancak bu iki nokta arası çok açık olduğu için ben araya bir yere bir direnç daha oluşturacağını söylemiş, o direnci 1,56'ya oluşturacağını düşündüğümü belirtmiştim.
o direnç şu anda 1,5502'dir.
soran arkadaşı hatırlayamadım da...herhalde okuyordur.
hepinize bol kazançlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
DUrrrrr dinle kim geliyor kim geliyor?....62750 altı kapanışda 1 milyon çiçek açar..
![]()
BANGA mühim
gÜNAYDIN bOL kAZANCLAR
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
fxcim, endişelenme.
balık hafızası devreye girer, sular durulduktan 1 hafta sonra 1. ligde kimin şampiyon olacağını konuşmaya başlarız milletçe.
sabah radyodan dinlediğime göre aczmendi tarikatının avrupa insan hakları mahkemesinde Türkiye aleyhine açtığı dava, tarikat leyhine sonuçlanmış.
sor bakalım sokaktaki vatandaşa, var mı hatırlayan bu arkadaşları?
hafıza konusunda balıkları bile şaşırtacak düzeye geldik.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
herkeseee günaydın... bol kazançlarr....
StOp KafADa DeğİL, bORsAda OlMAlı...
günaydın............
61.900 ...isteriz..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
cümleten günaydın bol kazançlar ..
2013,00
yemişim obi vanı... obi van da neymiş..
açılışı ayılar kazandı .. he eheeeee..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şimdilik böyle başladık bakalım devamı nasıl olur
![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
vay anasını. seri bozuldu. + gap demiştim.
hoş, açılıştan 20 saniye önce sorsalar, yine + gap derdim. çünkü ekskalinin yediği parametrelerim öyle diiiyii..
emme ve lakin içus dinamikus etkisi sanırsam galiba kesin büyük ihtimalle.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri