yeappa
sibop
yoyo ş d
![]()
yeappa
sibop
yoyo ş d
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yarına bi miktar + gap var. pariteler öyle diii ben dimiiim.
bakam seri bozulacak mı.
herkeşe iyi akşamlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
wayy beeee..dün gece Voborsa 24 kısa, 4 uzunmuş..teprik ederim
BANGA mühim
bu sefer artı GAP tutmayacak, ne dow ne japonlar bu gece yesillenmez,zaten icerisi karısık yarın daha da karısacak FULL SHORT gerisi yalan, bırak IMF yi AB ye alsalar bu endeks tepmez artıkBalyoz operasyonu PALA ya yapıldı herhalde hehehehe
bullum kulakları tıkıyalım önümüze ne konduysa, bu gün demiştik bu imfnin neye yaradığını, şortu doğrar longu doğrar, buna yarar, adamlar biliyor ne zaman olcağını, s&p yide ole, fitch de kolundan tutup getirdiler, bunlar böyle,............
ben kendi hesabıma verilerede bakmıyorum, nunuya o yüzden dedim, boşver blançoyu diye, niye kafası tavana çarpmış bir ayu çünkü, çok dirayetli ve iradeli, bravo,... dedimki tabanların zıbarsın, proceksiyonuda yazdık zistemlerde canavar, konsol bmw gibi, ağa korksun, bize ne,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gece yarısına kadar iyi akşamlar, oradan bir analiz yaparız, dovu görerek, güzel bir analiz,.........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
jerfin nerdeee..üüwww..enson sp haberinde şorttu..ne yaptı bu gız..üwww..
yeni taktik kapanışta longla açılışta shortla
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
piyasanın böğürsakları dışarı çıkmış. niye öle olmuş.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri