IMF ile anlaşma haberi hazırlanmıştır artık, vade sonu geldi ya, Milleti Nisan vadede kısaya geçirip, haberle farkıda koydumuydu, ver elini 69000 olmazmı?![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bu para girişi denen olay tam hikaye yaw... Ne zaman yüklü para girişi olsa en az %5 göçüyor piyasa... Ters indikatör olarak kullanacağım bir sonraki sefere...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
tom akşamki dibini aşa furdu...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
genel yön istikametine,çoktan seçmeli yapın, stres yapmayın, genel yön ne aşağı, geriye kalam ne ağanın can verirkenki tepikleri, o zaman ağanın şimdi boğazını kesmişiz, can veriyo, can verirken depik atıyo, ama galın ipe bağlamışız, bu ne satış baskısı, dolayısıyla kaçamayacağını anlayınca pıçağa razı oluyo, böle işte,......onun içiün pıçağınız olsun, bilenik, galın ipiniz olsun, bir iki adamınız(dolare) olsun yıkmak içiün,...........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
650 ort longşayne
2013,00
Para nereye giriyor onu anlamadım ki benpara giriyorsa yani alım varsa aynı tutarda satım da vardır yani çıkış da vardır
Aslında giren çıkan bişey yok totalde, sadece ilk 5 kurum artı mı eksi mi olay bu değil mi ? Ama hangi ilk 5, o 5 de hergün değişmiyor muNeyse ben anlamam bu işlerden...
YYSD![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri