Düzeltmelerden nefret ediyorum. Mide bulantısından başka bi şey değil. Fibo da olmasa böyle dönemler çekilmez.
Düzeltmelerden nefret ediyorum. Mide bulantısından başka bi şey değil. Fibo da olmasa böyle dönemler çekilmez.
bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
yanına dax ve vadeliyide taktı...
şimdi dow açılırken geliyor aşagı.....
bütün dünya üçkagıtçı oldu...
15 dakika ve üstü peryottaki sistemlerin bir avantajıda gündüzkü bu sahte işlemlerle sinirlerinizi yıpratmıyorsunuz...
tavsiye ederim
Konu mbm tarafından (02.07.08 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bu fdow sahte sahte çıktı öğleden önce....
yanına dax ve vadeliyide taktı...
şimdi dow açılırken geliyor aşagı.....
bütün dünya üçkagıtçı oldu...
15 dakika ve üstü peryottaki sistemlerin bir avantajıda gündüzkü bu sahte işlemlerle sinirlerinizi yıpratmıyorsunuz...
tavsiye ederim
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dohol hergün dip tazeliyor..şu iddaname tamamlansada herkes rahat etse..hayatta bu gurub kagıtlarına bulaşmam..hükümetle ilgili veya ters hisselerden uzak durmak lazım..asyabnk,albaraka,ülker,dohol vs...
Konu abka tarafından (02.07.08 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.
dohol hergün dip tazeliyor..şu iddaname tamamlansada herkes rahat etse..hayatta bu gurub kagıtlarına bulaşmam..hükümetle ilgili veya ters hisselerden uzak durmak lazım..asyabnk,albaraka,ülker,dohol vs...
ama marjlar cok dar uzun periodda ha diyince onuda almis olduklarini goruyorsun.temmuzda biraz genisledi marjlar son iki aydir berbat idi.
psikolojik olarak guzel ama fazla kazandirmaz diyorum.
gunluk en iyisi ama bastan birkac bin puan avantaj yakalanirsa beklenir.
mesela 5 dklik sat verdi ama saatlik olan oyle duruyor.500 puan gitti yani
Konu nyse-dj tarafından (02.07.08 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
ama marjlar cok dar uzun periodda ha diyince onuda almis olduklarini goruyorsun.temmuzda biraz genisledi marjlar son iki aydir berbat idi.
psikolojik olarak guzel ama fazla kazandirmaz diyorum.
gunluk en iyisi ama bastan birkac bin puan avantaj yakalanirsa beklenir.
mesela 5 dklik sat verdi ama saatlik olan oyle duruyor.500 puan gitti yani
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri