ARTUR nerede özledim namussuzu....
bir tilefon edeyim.....ne yapıyor bakayım..
ARTUR nerede özledim namussuzu....
bir tilefon edeyim.....ne yapıyor bakayım..
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
herkese merhaba...
825 son kısalar geceki,600 gapanıp,aynu mıktar lonk acılıp onnar da 700 den verıldı...bı terslık olmazsa grafıkler 600 -900 arası bı sure gıt gel yapcam ,nmal durumuna bakıp ona gore major faalıyete geccem deyor..
hayırlı senaslar
--Eksiklik Kendi Özümde--
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Enterhasan;
Nisan vade ala geçmiş..Tamam sığ ve yanıltıcı olabilr ama ben sabah Nisan da açtığım taze şortları 725 den kapatarak 600 puanı cebime koyayım....Şubatta YYSD, YYGD...PALA HAMDİNİN 1700 puan teklifini de geri çeviridim..kutuya gideceğim
BANGA mühim
Dünkü dibi asagiya gecseydik iyi olacakti...
Biraz daha verin, hatta cok verin)
Trafikciler spot-30 tırı 64000 kavşağına yola çıktımı...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
sürekli yukardan uzlaşmaya alışmış beyinler....
şubat uzlaşma 61.xxx olursa ne olur.............
kayıtlara geçelim.............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri