ŞŞŞŞ Aldığınız UFO nun sahte olup olmadığını anlamak içün flamentine bakın...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bugünü flat izlemek en iyisi galiba
herkese kolay gelsin
yukarda 65500 - 65700 kritik seviyeler..
aşağıda dünden sonra 64500 önemli hale geldi..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ha şöyle....
aferim..devam edin........
basın durmayın......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yo yo şo de
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu da, Multipass Reloaded saldırısı....(Aman ha, Breokut feyk yedi falan demiyorum, belki burdan dönecek bilemem...Ama MPR satta kaldığı için öyle diyorum)..
Bu arada, MPR sattayken TGG=2 ye çıktığı için, Nisanda, dünün karıyla tepeye yakın kısa açtığım için kendimi teprik ediyorum..YYSD
BANGA mühim
Başarılı sistemlerin anlaşılması çok basittir.
Analamakta zorluğu olan sistemleri geçin
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
tesekkurler Astatin Senpai , cevabın için..
peki senın tanımlamayı su şekilde yazsak legal midir ?
AL
Barssince(Cross(rsi(14),30))=3
SAt:
Barssince (Cross(30,rsi(14)))=3
değişkene atama kısmı cogu zaman formulasyonda buyuk kolaylık ve sadelık sagladıgını bılıyorum ancak bu sekılde kullanımı da legal olmalı değil mi ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Çok Uzman
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri