hava kuvvetleri eski komutanının ardından yine kara kuvvetleri eski komutanıda gözaltına alınmış..
dışarda asker kalmayacak bu gidişle..
hava kuvvetleri eski komutanının ardından yine kara kuvvetleri eski komutanıda gözaltına alınmış..
dışarda asker kalmayacak bu gidişle..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
efg - akbank özel alışverişinden sonra pasta ;
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Eskı denız kuvvetlerı komutanı ozden ornek gozaltına alındı - ntv
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ahanda geldim... Stop'um patlamamış, Cuma'dan kalan az miktar short'larla devam... 65.900 altına inerse short'ları piramitlerim...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
günlükte karar yerelerindeyiz, ancak yönümüz yukarıya dönük, fıçırlar da düşüş bu anlamda kurtarıcı olabilir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
15 dk
![]()
BANGA mühim
Artur buraya eller havaya.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
100 altı istop long devam .. üvv v....
2013,00
Arkadaşlar, yakın zaman içinde bende sistem kullanmayı dusunuyorum, fakat gordugum şu ki herkes kendine has formüller türetiyor, bununla ilgli bir kaç sorum olucak
1- vob, endeks100, dow vb. için ayrı ayrı piyasada kalıplaşmıs formüller var mıdır?
2- Eger bu yok ise herkes ms veya mtx programlarında default ayarları kullanarak mı al-sat verıyorlar veya herkes kendisi mi bu formullerı turetıyor??
3- bır soru daha bu formullerın dilini ve nasıl yapıldıgına daır bılgılenebılecegım kaynaklar soyleyebılır mısınız??
cevaplayan arkadaslara şimdiden teşekkürler![]()
StOp KafADa DeğİL, bORsAda OlMAlı...
66.650 üstünde kalınmadı.............
66.200 ....de mal dağıtılıyor.....
65.700 altında şortlar müsterih olur.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri