Karakartal...........karakartal...........karakart al......
Burası EMEKDAR...düşman hattına girildi....hedefler ele geçirilene kadar
dönülmeyecektir..düşman algılarımı asla bozamaz ....gazamız mübarek
olsun.......TAMAAAAAAAMMM...![]()
Karakartal...........karakartal...........karakart al......
Burası EMEKDAR...düşman hattına girildi....hedefler ele geçirilene kadar
dönülmeyecektir..düşman algılarımı asla bozamaz ....gazamız mübarek
olsun.......TAMAAAAAAAMMM...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
65100 de yine satıcıyım gel bakalım cakal..
yokarı gideyoz..gızlar..şortlaman
65050 den 1 adet sembolik şort...ehuheuheuehue..gösterge mahiyetinde
BANGA mühim
işte strocum böle, o kadar gün torbaya girdi, coninin iskanto kararını beklediler, şimdi anladınmı beni, ayar varmı yokmu, hemde kaçıncı ayar, önce fitch, sonra mood sonra bu, kararların hepsi de siyasi ekonomik deyil,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kesinlikle katılıyorum...
bu vesileyle de şunu söyleyeyim.
VOB'u bırakıyorum.
artık piyasalar anlamında Türkiye borsaları benim için bitmiştir.
foreks ile ilgili her türlü yorum vs. devam.
Çok önemli not:
VOB'da haber geldiğinde pozda değildim. yani bu karar terste yakalandığım için filan değildir. ama yakalanma ihtimalim şöyle bir gözümün önünden geçti. çoluğumun çocuğumun parasını 3-5 tane satılmış, içerden bilgi sızdıran şerefsize yediremem.
bu kadar şerefsizliğin döndüğü bir ortamda para kazanmaya uğraşan siz sevgili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. hepinize Allah kolaylık versin.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
nerdeyse 3000 puanlık bandda hareket olmuş ama apsd 300 flan..valla pela bu işi biliyor
BANGA mühim
Eyyyy pala
71000 üzerinde yeni zirve yapmadan mümkün değil shortörleri indiremezsinbugünkü gibi al sat ise göremezsin, hergün not artırımı yapacak halin yok ya**
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
abi alkıslıyorum helal olsun nasıl da piyasayı manipule ediyorlar , sen marjı 500 puanda tut, sonra haberini cıkar butun shortları dogra ... adamlar longluyor sonra not arttırıyorlar vay *.* tam kumarhane olmus bu ulke bee.. bu aksam dowda yukselir son gun vadeli onlarda pazartesi 2 seans basarım full olarak..
Şu an 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 konuk)
Yer imleri