kolay gelsin zystemm combination minikten..uzağa short giren arkadaşları tebrik ederim, toparlıyacanı düşünmüştüm ama fdow dağıttı ortalığıbol kazançlar hayırlı cumalar,
![]()
kolay gelsin zystemm combination minikten..uzağa short giren arkadaşları tebrik ederim, toparlıyacanı düşünmüştüm ama fdow dağıttı ortalığıbol kazançlar hayırlı cumalar,
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
son 2 saat pala tüm hünerini gösterebilir bugün..
bugün kısa açanları sıkıştırabilir günün devamında..dow bu gece sert düşmezse pazartesi gab rövenşını alır pala..
vadesonu geliyor,çok net olmadıkça geceye pozisyon bırakmamak en güzeli olacak bence..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
hayırlı cumalar cümlemize..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
[quote=sadberk22;203132]enorton'un ew'cisiydi galiba ptesi +1000 gap diyen,dutturacak sanırsam bugünle beraber -5000 olunca ptesi de tepki mahiyetinde 61pinden bi + gap yakışır palaya
ama gapatma davası mevzuu olursa bugünkü gibi badem olabülüü gap, hatta tam tersi taban bilem açar bu uyuzlukla bizimki
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
cörtlerime
950 725,
825 625,
775 575, de alıcıyım,
175, 325 lönk bekliyorum,.......destek direnç bakmıyorum, sandık bölgesindn uzak duruyorum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Xu100 Günlük.
Bir Expanded flat oluştuğunu düşünüyorum. A ve B dalgaları bitmiş, Şu anda C dalgasında olduğumuz. 2 Farklı düşüş hedefi mevcut ve grafikte yatay kırmızı trendline'lar ile gösterilmekte.
Etiketlemediğim düşüş kısmanda ise 1-2. dalgalar bitmiş. 3. dalganın alt dereceli 4. dalgasında olduğumuz varsayımındayım. 53.148 seviyesini yukarı yönde aşılması bu varsayımları geçersiz kılar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
950 725 den verildi, 950 ye tekrar yazıldı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
geldim .. sabah 500 den flatlayip çıktım .. işler yoğun .. full flat .. don gömlk flat ..
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri