cümleten günaydın, bol şanslar,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Günaydın üst üste gap yeme rekorumuz 9 günde kalmış oldu10 u görmedik çok şükür...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
way beahhh..sen misin inen kısadan...yanınıza geleyorum ,fırsat kollayacaım ayular...allahtan 1/5 portfoy)
bütün kısa voborsa sakinlerini tebrik ediyorum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bu arada, PALA 66000 kalesine saldırırken onurlu direnişini sürdürüp ayulukta ısrar eden ayu kardeşlerimi de kahramanlıklarından dolayı teprik ederim. (Ama VOB un kahramanlık yeri olmadığını da hatırlatayım..Acaip ecel terleri döktüm..Yok bir daha kahramanlık mahramanlık....Sİsteme ters poz alma gibi bir denyoluğu bir daha yapmamam dileğiyle...şşşş TOKOBA; Histemli flat olmak serbest..Sİsteme ters olmak yasak..Şaibe olmasın sonra)
BANGA mühim
175, 325, alıcıyım, 500 ve 450 aldım,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yatayda çarpılmamak adına histemli flat !
long için çok şey eksik![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri