uzun gıren arkadaşlarımı tebrık ederım ne kadar ayrışsakta gapı yedık gozukuyor
cezamız neyse oderız
uzun gıren arkadaşlarımı tebrık ederım ne kadar ayrışsakta gapı yedık gozukuyor
cezamız neyse oderız
yav kraliçem, o arada sağlık, tansiyon , şeker, bütün kazanç hastaneye, arada bir cep yapmak lazım, onu diyorem, ben çareyi sürekli soygun teorisinde buldum, sürekli soyacan bunu, ondan hoşlanıyore, trendçi, sevmiyor bu, malını paylaşıyorsun, hep benim olsun diyor, o yüzden kendisiyle düşen kalkanlar hoşuna gidiyor ağanın,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
analizim editör tarafından beenilmiş peh
http://www.voborsa.com/analizler/vob-analiz/vob-37
Gönderen fxci
Vob
vobda 638xx aşavısı olmadan düşüş derinleşmez gayri… oraya kadder teknik düzeltme sayılıyore
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sn.FASEN'i yıllar evvelinden başka bir forumdan tanıyorum.son derece kibar ve mütevazı birisiydi.yanlız burada hiç sesi soluğu çıkmıyor.anlamadım neden...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dow 10.400 ustunu gorecek gıbı duruyor
endeks çift tepeli değil mi ? ben mi yalnış gördüm.. hele bi bakıverin..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri