64 925 de teskere alıyorem, 65225 de satışım var, 64225 ve 275 de alışım var,
775, 725 ve 625 lönklerim var, durum müsbet ve ben deniz müsterihim, artık trade yi günlüğe taşıdım,
64 925 de teskere alıyorem, 65225 de satışım var, 64225 ve 275 de alışım var,
775, 725 ve 625 lönklerim var, durum müsbet ve ben deniz müsterihim, artık trade yi günlüğe taşıdım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Çekilin Tom yüksekten atlayış yapacak...
Dünki tepeyi öptü vedalaşıp,intihar varmı bakalım...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bugunun dıbı bence göruldu...kapatacaı yer bugun 64.6***olacak ...ve 64.900-64.300 arası gidecek gelecek kapanışa kadar...yarın ise açılış sonnası 62.100 e kadar şelale görüorum...(sadece sahsı fıkrımdır...kımse etkılenmesın lutfen..)
--Eksiklik Kendi Özümde--
uzun a* .. full uzun .. sinirlendim a*
2013,00
250 üstü kapanış ihtimali var, zayıf,
64700 kuvvetli ihtimal,
925 satılırsa eğüer,
şarjörleri bir daha dolduracam aşağıdan,.......euheheuheheh
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu gün için shirli rakam 65200-275 çok sihirli, 300 dahada sihirli, bunnar sihirli rakkkkkaammmmmmmmm,
ayrışta geell yavuzhanım
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri