asteton patron nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv .. iyi adamadı astatin patron .. üvvv .. .![]()
asteton patron nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv .. iyi adamadı astatin patron .. üvvv .. .![]()
2013,00
Güzel OBO sekillenmis. 65000`in alti calistirir, calisirsa da güzel olur, 64100`lere kadar düseriz.
Ama 63800-64200 arasi zorlasti gibi ayilar icin, Mavis`in cok yardima ihtiyaci olacak...
mesut abi bi tekme atsana 15 dk sat versin .. üvvv ..
2013,00
bundan sonra böyle arkadaşlar..
sadece gap.
kaç açıldık? 66.075. bitti. kıpırdama yok. ertesi güne kadar.
ertesi gün kaç açıldı? 65.400. o kadar, kapat git tükanı.
piyasa gap piyasası oldu bu ne be. kıpırdamayan piyasada kim nasıl para kazansın.
sonra da "forekste kayıtdışı dönen para çok, oraya da el atacağız" açıklamaları.
ulan bu piyasada millet naapsın dangozlar. yediği gap'i nasıl çıkarsın insanlar. önce neden insanları forekse kaptırdığınızı bi düşünün bakalım.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Çok canım sıkıldı yaw... Pala yine biyere kayboldu galiba... PY nerede? Niye yataya bağladı yine bu? Neyse, 15:30 ve 17:00'de baba veriler var....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
kitap okuyam dedim demin emme okumaktan gözlerim agrıyore.... deniz gözlüklerinin numaralı olanı varmıdır acep![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Hadi gali
Dep gali
Dep dep dep dep dep gali
Mbm abi
Dep gali
(Kütahyaspor taraftarlarınıda bu güzel tezahüratla anmadan edemedik)
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
melaba ..doplantı arası...KUIN bu ne..kontratları aç brakmışın..hala ynı yerde vob ..üwwwwwww
BANGA mühim
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)
Yer imleri