Spot-30 un saatliğine bir bakarmısınız....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Benim 15`lik al verdi, hayirlara vesile![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Gordon Gekko : ZİLD
----Matriks----
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
KUIN apla ben yokum 2 saat..Sen kontratlara iyi bakıyormuşsun en az 1000 karla geri devrediyomuşsun...Benim kısa kontratoları sana emanet edeyorum.. iyi bak damam mı.. bak bende en az 1500 puan isterim ha...
BANGA mühim
Aslında vadeli fiyat değilde net imkb 30 fiyatını alıp satsak ne güzel olurdu,pala derdimizde olmazdı makas derdimizde adi pala makasla çok oynuyor,bir artı makas bir eksi makas,bugün bir longçu olarak palaya eksi makası yakıştıramıyorum heran çakabilirim kafasına maksı düzeltmesse(-300 makas)
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri