60 lık pilota aldım, ordan takılıyorum, gelişmeler umut verici, 65250 demiştik burada dolanıyoruz, 65 altına kayarsak rahatlarız, ........
öte yandan günlük te hala bahsettiğim baskı gelmedi, bu gelmeden lönk bitmez, bu seneryomuz çünkü,.. bu gelecek, 65950 ye gelmedi, allah muhafaza, ......bu durum sürdükçe ağa lönke devam edecektir, dikkat edin 65 altına indirmiyor, bu dxy ye bu kadar cesur, avroda 1.3532 altına kaymalıyız, bu golduda yanına çeker, dxy yi dürter, ağayıda dürter, yoksa aklıma vatan millet adına kötü kötü şeyler geliyor, fena destek var, süper ite benziyor,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abı anmayın su tuysuzun lafını ya...![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bloomberg TV Finans Başdanışmanı: " Full Long a* "
- Matrişko Haber -
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Üvvvv, üvvvvv, üvvvvvv
Bide ben ağlıyım yaaa, zarardayım ** belki düşer...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ahanda bu da projeksiyon...
Ben gaçıyom, stop yerim belli...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
a.......n , ....n. .o...ım![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)
Yer imleri