Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bullmarket patron ne etti .. üvvv .. dün yoktum sıkıntı var .. üvvv .![]()
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
maviş geldi......bozz amca daha basıyım mi.??
geberteyim mi bunları...artur **** görsün.....
bu iş cüsseyle olmaz...yürek işi bu yürek dedi....
benim 2 kg.ciğeri unutmaa dedi....
mavişim sana helal olsun ciğer.........tosunum benim........
biraz ara ver..dinlen dedim........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pala işini bilir dün long treni dolup short treni boşalttıysa bugun longu boşaltıp sahortu doldurur trene.. güneye başlar yolculuk,diye düşünüyorum.65000 stopum long devam.....
kararımı verdim kısa devam ... istop ve long yeresi 5 dk al sinyali ..
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri