...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
alış baskısı var %5 çıkar bence tahminim .. üvvv .. quenn apla manşet at .. smac çakma .. üvvv .![]()
2013,00
beni de kara geçirdiler ama her an tekrar zarara geçirebilirler bozayım..
spotta birkaç gün 65.000-66.000 arasında tutup, mal dağıtımı yapacaklarını düşünüyorum.. ben de ek shortları bu düşüncemden dolayı kapattım.. 64.800 ana shortlar asla kapanmayacak ama.. tepki geleceğini düşündüğüm yerde ek shortlar kapanıp yukardan tekrar açılacak.. haftaya salı gününden sonra da kıpraşmam yaslanırım arkaya..
stratejim bu şimdilik![]()
Günaydin arkadaslar, bol kazanclar...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
apla çak smacı tam vakti .. üvvv ..
2013,00
ee hadi pala....
ayıp ediyon valla....
gel hadi bugün için 63xxx e el sıkışalım....... Hhehehehehe
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sözleşme sayısı artıyor yeni alım ve yeni satım yapılıyor DİKKAT!!! şubat sözleşmesinin kapanmasına 6 iş günü var kısacılar çok fazla bu 6 günde dow düşüşe geçse bile pala bizdeki düşüşü geciktirebilir bu kadar şortcuyu yakalamışken katliam yapmadan bırakmaz..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri