yok, bu dow bugun duser. iyi duser hem de. ona kanaat getirdim, hesaplar benden.
yok, bu dow bugun duser. iyi duser hem de. ona kanaat getirdim, hesaplar benden.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Merhaba,
Bana göre en riskli yerlerde Long açıyordunuz, hayret ediyordum, bugün yine şaşırtınız beni, bana göre en riskli yerlerde short açtınız.
Benim görebildiğim 67 bine kadar zorlayacaklar , bu seviyelere gelirse tekrar short açmaya başlayacağım.
Fırsatlar bitmez, canınızı sıkmayın![]()
Hiçbir şey aynı şekilde iki defa gerçekleşmez...
yok arkadaş bunun düşeceği yok kesin yükselecek bu diyenler çoğaldığı zaman satış zamanı gelmiştir ama şimdi değil bakınız pastadaki satıcı diğer-13 313 !!!
NUNİ bizi meyhaneye değil diskoya götür....Yani DJ %2 falan düşsün de diskoya gidelim..üwwwww
BANGA mühim
enteresan yaw..dün histemli kısa kalmamda bir kaç neden vardı..ama en önemlilerinden biri; erzincan da olan işlerin rayından çıkabileceği ve 3 üncü ordu komutanının da süre verilerek ifadeye çağrılması hikayesiydi.... netekim erzincan daki işler rayından çıktı bugün ankara allak bullak... velakin biz %3 yukarıda....
demekki neymiş? sisteme uy uy uy uy..**
BANGA mühim
Çok Uzman
ıstratejist, 1 ile 14 arası bi sayı de bakam
BANGA mühim
yakında vobu metatrader ile izleyeceğim.3 hafta sonra umarım.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
05.08.2009- 17.02.2010 tarihleri arasındaki ayık kar durumu aşağıdadır.
Alış-satış sinyallerini http://www.dosyaupload.net/download.php?file=174X30YVADE 5 DAK.xls adresinden download edebilirsiniz.
Aşağıdaki resimde sistemin 17.02.2010 tarihindeki al-sat sinyallerini görmektesiniz.
![]()
Sıkma kendini sakın abi... Aynı olay benim de başıma geldi.. Amatörlük dönemlerimden bu yana kayıptaki bir pozisyonu bu kadar uzun süre açık tuttuğum olmamıştı... Zaten ben niye short'lamıştım onu bile hatırlamıyorum.. Hafta sonu buraya bol miktarda ralli gösteren analiz atmıştım.. Ufak bir tırtık için açtığım short oldu slow trading pozisyonu... Neyse ki az sözleşme ile girmiştim...
Uzun süredir böyle bir kazmalığa imza atmamıştım.
Ama intikamız çok feci olacak merak etme...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri