Asti DOWa TOBO yaptır![]()
Asti DOWa TOBO yaptır![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ahanda spot 66000 üstüne çıktı .. pala sen nesın yaf.. cidden...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
IS yatırım 7000 tane 65200 maliyetli longu nerden kapıcak ?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
efege dokuo bıraz...işc de kademenın ustune yazıo habıre...kısayım ama musterıh deılım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
DJI da 10.314,84 aşılmadı hala...aşağı 3.iii bekleyenlerin 0 noktası burası...günün yükseği şu an 10.314,31...
0,53 puanlık marj kaldı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
üvvv ki ne üvvvv 63100 ve 62900 longları aynı yerelerde kapattım ıkı uc saat bekleyip cuma yada persembe... sabretsek ne hallere gelırdık... piuvvvvvv
shorta elımızı atınca yanıyoz longa atınca pıyasa mallasıyo .. bu nasıl ıs anlamıyorum kı .. ula valla yazı tura benden cok tuttururdu pozu uehueheuh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
mavişim......mavilim..........
yavrum........
parçala.........
akşama 2 kg. ciğer............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Arkadaşlar lütfen pariteyi dikkate alın derim naçizane....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
nihayetiki karlı trade yaptık, 650 liler 450 çıkldı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri