Selçuklu patron nerdesin? Sensiz tadı çıkmıyor seansların...
Sen Queen'e ben yokken long'larıma bak demiştin ama biraz abarttı ayulardan sabun yaptı...![]()
Selçuklu patron nerdesin? Sensiz tadı çıkmıyor seansların...
Sen Queen'e ben yokken long'larıma bak demiştin ama biraz abarttı ayulardan sabun yaptı...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
dxy + %0.34, fazla abarttılar, süper ite benziyor bu,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ISC ye bakın dün 6,30 gösterip 6,10 a verdiler bugün tekrar 6,35 alıyorlar![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
satıcı diğer- 11000
725 cort yazdım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Stopppp....
Oh be... Dünya varmış...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
sagolsun pala kac gun sonra gene carpmayı basardı benı
64850 shortlar 65550 den kapandı... ebenın *** pala dıyoruz ve gerı cekılıyoruz
yapacak bısey yok adamlar o.c ...
aslında salaklık bende bugune kadar hep olabilecek seylerı dusunup hareket ettım olmayacak seylerı dusunsem daha mantıklı.. hep olmayacak seyler oluyo nedense..
pala gene gol attı gene onde macta..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 konuk)
Yer imleri