oooo iki saatte 300 puan mı alabildiler..![]()
oooo iki saatte 300 puan mı alabildiler..![]()
çok üzülüyorum ..terste kalanlara çokk...asti... jerfom..strategist...ü
Eski günlerimde olsam buradan biraz daha short'lardım, ama neyse ki para yönetimi kurallarım var. Zaten kayıptaysam ek para koymam kesinlikle yasak. Zaten içerdeki pozisyonum ufak olduğu için stop'lamıyorum.
Bu işe yeni başlayanlar da okuyor biliyorum. Bu nedenle en büyük tavsiyem kendinize ASLA kırmayacağınız para yönetimi kuralları koymanız. Bu piyasada bu yeteneksizliğime rağmen hala sağsam bunun tek nedeni disiplinli para yönetimimdir.
Para yönetimi, pozisyon büyüklüğü seçimi, zarar kesme, nereden giriş çıkış yapılacağından, hsitemden, sistemden, teknik analizden daha önemlidir, çünkü yarın hala poz açabilecek paranızın kalmasını sağlar. Asla tamamını kaybetseniz bile gözünüzü bile kırpmayacağınız miktardan fazlasını riske atmayın.
Yeri geldi, haddim olmayarak yeni arkadaşlara tavsiye vereyim dedim...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
vay a* satiim,
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
aman dostlar kısacılar dikkat..65200 üzeri 2.000 puan var...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kısalarla çok rahatım nedense.. benimkisi ölüm rahatlığı mı acaba..![]()
Astatin'e bir vuruyorsan bana iki vur... Yaw tamam az kontratla içerdeyim ama yükselen piyasa öyle trene bakar gibi seyredilmez ki yaw... Bunca zaman boşa geçmiş birşey öğrenememişim demek ki...
Pala da öyle yavaş yavaş yükseltiyor ki her an düşecek sanıyorum...
Short devam a*
(65.600 mutlak stop noktam, onun üzerinde kayıp önemseyeceğim noktaya gelir, riske atmam.)
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
65550 de feci mal var.
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri