Yaktın yıktın kül ettin erittin beni
Mecnuna döndürdün mahvettin beni
http://www.portakal.tv/muzik-dinle/100861.html
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bovespa ile eşleyecekler bizi ona ugrasıyolarbovespada biz gibi 63 lere düşüp ordan 66 seviyesinde takıldı şimdi 65xxx biizde aynı sekılde devam ettırdıler.. bovespayı 3-5 gun gerıden takıp edıp aynı hareketı yapıyoruz alla alla...
multı endex grafıgı yapabılecek var mı bov ıle bızım voba ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
toplantı arası üwwwwwwww...tahvil faizi de düşüyor..pis huylanıyorum..şrankadanak alacaklar mı ne..üwww
BANGA mühim
ula yoksa bu IMF herseyı hazırlamıstı yunan krızı oncesınde adamlarıda yunan sınırına gonderdıde bızım AB lı usaklar kabul etmeyınce yol yakındır dııp TR ye mı gırıs yaptılarbu deyyuslar da bunun uzerıne artırmıs olmasın
uehuehu h
yaf kesın bı pochluk olucak bugun amıgdalalarım kasvetle titriiiiii , bunlar çapanoglunun kralını ınsanların gozlerıne baka baka yapıyolar.. baksana spk baskanı bıle bız bısey goremıyoz oyleyse yok dıyebılıyo ınsanların gozune baka bakauheueh şaka yaf adamlar .. euehuehuh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
sibop zistemi
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
09.02 günü pastasıyla aynı durumdayız diğer-9530 satıcılı
uşağlar dizlerim tir tir titriyor............
karnıma ağrılar girdi........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri