yarın veya öbürgün..63500lere çoksert düşüş..ve aynı hızla aynı gün çıkış..66000lere..senaryom..
yarın veya öbürgün..63500lere çoksert düşüş..ve aynı hızla aynı gün çıkış..66000lere..senaryom..
Dolarda 1.5080 calıstı1.5125 e kadar gidip gunu bu 2 band aralıgında dalgalanarak tamamlamasını beklicez, burayı saglamlastırsın yukarı cevirsin kafasını, endeks için yön konusunda bize ip ucu vericektir..
bu adamlar saglam shortcu yakalamıs demekkı bırakmıyolarda![]()
euheuh yaf bunlar hep aynı seylerı yapıyolar.. degısık bıdurum yok ortada hıc.. ben voba basladıgımda da burası boyle sebepsız yukselıyodu zırt dusuyodu sonra debelene debelene unutturana kadar zorlayarak yukselıs.. hala aynı.. nie dustuguyle yada nıe cıktıgıyla ılgılı hıc bı sebep yok.. %4 dusuyo sebep yok duzeltme denıp gecıyo.. %3 yukselıyo sebepsız.. kulp bulunursa ona baglanılıyo cogu zaman o da olmuyo..
euheuh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
sistem kullanmıyorum, indikler yetiyor, onun yerine ağamla ortak seneryolar üretiyorum,.....
benim de yön yukarı, dün akaşam grafını verdim, ama bugün gaplı geçtim, +1000 puvandan cört deniyorum, trade için, ....
ama fenada karlı sisler var elimde, getirilerine bakınca tuhaf oluyorem, hayel kurmamak elde deyil,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sadece şu görüntüye bakarsak SHORT ları kıyma yapacaklar deriz
ama tek pastayla olmaz bu iş...
14:15...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
benim sistem zıvanadan çıktı 62.350 den bugüne dek...kevigr işte.biz boşuna kevgir demiyoruk...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri