Pala utan be makas 400 puana çıktı
Pala utan be makas 400 puana çıktı
günaydın..long devam..epey oldu uzun olalı...
niyetim 67000 den satıp kısa olmak..
şimdi 5 lik tammam, fekat 10 luk da probelem var, orda direnç 64250 de des 63900 de kaldı bir düzenleme ihtiyacı var, bu atak onun için,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
borsacı özgür nerede..tepki nereye..
65.050 ilave şorttt
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
nihayet vob da zirve yeniledi.. 65.500 son kale.. üstünde stop olurum..![]()
ısınmak için ben yazıyorum, kimse ya anlamıyor, yada bilmem, öle bakıyorlar, ya adamı tahmin ettik, dün yazdık, safhalar yazıyorum ne bir katılım, ne bir coşku, dedim herkes ayu galiba, ayu olup dötü kurtaralım bari dedim, ya baskı gelene kadar, düşerse alırım, baskı gelirse, satarım, bu dur beklentim,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Alın uşaklar acımayın 85.000 voba gidiyoruz![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
65200 aşılmalı..üzerinde dinlenmeli...
adamlar burdan rahatca satış yapmamıza izin veriyorlarsa 66 lar uzak değil demekki
EFES/AGIRBAS:''SON 4 YILDA 17 BIN TANE SATIS NOKTASI KAPANDI YA DA BIRA SATISINDAN VAZGECTI''
Eee müşteri taleplerini dikkate almazsan olacağı buyduBak Trabzonlu Travolta abimizin istekleri var sn Efes yetkilisi
http://w1.vidivodo.com/340464/trabzonlu-travolta
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri