2 gündür bir anda yukarı çıkacak güçleri vardı yapmadılar amaç millete short açtırmak 1 geri 2 ileri yok yok bu düşer baksana çıkamıyor dedirtmek!!! aynı oyun bir süre daha devam edecek..
pram cebimde, bekleyecem biraz ortama bakalım, baskıyı bekleyelim, gelince shortlarız, ikinci alternatif tabiki aşağıdan lönk olmak dünkü gibi, çalışmasına başlıyım şimdiden, sandık bölgesinden uzak duralım, yeşili koruyalım......
sonuç:bu günü ikiye ayırdım;
1.aşağı düşüşlerde lönk, ama nereden düşüşlerde, baskı gelmeden düşüşlerde, baskı geldimi yok, şu ana kadar oluşan fiyatlarda baskı yok, ben daha önceden 64925 olarak max yazmıştım bilenler bilir, ama geçtik bu yereyi, her neyse bu takibimde,
2.Yukarı çıkış devam ederse baskıyı bekleyip cört olmak, şimdi bu da takibimde, iyi para 1.cide var, kilçiksiz, zahmetsiz, löp et,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günaydın,kolay gelsin,iyi seanslar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Günaydın,
Simetrik üçgen yine Sabah gapi ile yukarı kırdı, hedefi 67000 olmalı, ama önce 65 bini kırması gerekiyor, 65 bini kırdığı takdirde Long açaçağım,
69500 Maliyetli shortlar 64800'e verildi.
Hiçbir şey aynı şekilde iki defa gerçekleşmez...
Hikaye o... İndikatörleri yan yana diz, sonra de ki MetaStock'a: bana geçmişte en çok kazandıran parametreleri bul... Sen daha da çok kazanan sistem de bulursun... Ama geçmişte kalır o başarı... Bugüne kadar güvenip de paramı teslim edebileceğim bir sistem bulabilmiş değilim... Kendim oynayınca allem edip kallem edip az da olsa kazanıyorum.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
histemciler coşmaya başladıysa sistem zamanı yaklaşmış demektir![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri