Evet sayın minyas.Ama benim için 1.planda breakın günlük poz durumu.
Böyle hareketleri gün içinde yapıyorlar silkelemek için
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Çünkü sabah aldıkları poz gereği bırakmıyorlar tekrar yukarı çekiyorlar.Karı yakalayıp veebilirseniz güzel oluyor gün içi.
Ogün o rakam etrafından fazla uzaklaşamazlar(kapanış itibariyle)Bugünkü değer 64200 idi.
Önemli olan sistemin gerçek hayatta çalışması ve kullananın kişiliğine uygun olması bence abi.
Sistem testlerinde korkunç kar gösteren sistemler yazabiliyoruz, sistem performansı karşılaştırma konusuna 2-3 tane attım, ama hiçbiri gün içinde canlı piyasa koşullarında beş para etmez çünkü hepsi geçmiş üzerine kurulu.
Senin sistemler ise canlı yayında kendini ispatlıyor ve hiçbirinin nasıl çalıştığı konusunde en ufak bir tahminim yok... Kırk fırın ekmek yesem aldığım kalorilerle kalır, yine de onları anlamaya gıdım yaklaşamam gibime geliyor...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Sayın Stratejist çok güzel çalışan 5-16-60-günlük sistemlerim var.Benim arzu ettiğim ok koydu al ok koydu sat değil py günlük düşüncesini anlayabilmek,buradaki akadaşlarla sabahları bunu paylaşmamın sebebi bu.Yoksa 5 sat verdi 60 al verdi değil.
Bu arada gece poz.taşımıyorum sadece gün içi işlem yapıyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri