Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
çok ters hareket olmazsa geceye long...63300 maliyet var..amme 63200 kırarsak tırsarım..
herkese iyi akşamlar..ben gider.
ağanın kırabilmesi içn yeni des yeresi lazım, bunun ilk etabı alış daveti , ikincisi sopadır,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Evet sistemciler... Kökten histemci olan benden hodri meydan... Saatlikte %13000 kazandıran sistem yazdım... Daha iyisini yazabiliyorsanız gösterin kendinizi bakalım...
http://www.voborsa.com/forum/showpos...&postcount=431
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
sultana NUNİ gelmiş..ehehehehehehehe..NUNI beğendinmi resmini...eheheh
BANGA mühim
evet ev yapımı kola üretimine başladım
biraz meyan kökü,biraz su,o an evde hangi asit varsa ondanbiraz şeker falan...takılıyoruk
kolayı içmiyorum uzun zamandır...geçen bir kere saldırdım ama markette kola dolabına
ama balıkla birada güzel olur...yani ben severim ne yalan söölim.rakıyla aram yoktur.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
geceye kısa devam.....
herkese iyi akşamlar..
bol kazançlar....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri