64.275 e indi stoploss.. bu shortları kapatmam artık.. ya stop olacağım yada gelsin 57.000..![]()
64.275 e indi stoploss.. bu shortları kapatmam artık.. ya stop olacağım yada gelsin 57.000..![]()
ayular dikkatli olsunlar, 775 altında rahat olabilirler,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbat
BANGA mühim
son lonk ordinom 775 de,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
her bölümü kendi arasında 200 puvanlık marjlarla satacam, tepki gelirde kuvvetli olursa 64 725 üstünü kovalarım, sopa gelene kadar planım böle,.....
yine satışa getirttiler pastadaki (diğer) lerini
dax %1.5 artıdan eksiye geçti.. bizim de eksi hakkımız.. yemesinler hakkımızı..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
daha satış yerelerini koymadım, burada amaç 400 yerelerinden yakalanmadık, bunu başardık, bekledik, goy goy yaptık, zaman geçirdik, iyi oldu,
aa hakkaten ya unuttuydum ben onu....arada bi long olduk falanya...üwww..neyse tabi dur meşgul olayım ben..zaten 3 gündür balık da yemiyorum..balık almam lazım bu akşam..62500 iyi olur
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 konuk)
Yer imleri