Üst çizgiye zamklanmış gibi yapıştı gidiyo...
Üst çizgiye zamklanmış gibi yapıştı gidiyo...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
30 luk hariç bütün dilimlerde yön yukarı, alacağımız yeri iyi seçelim ki para olsun,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
nene'min tasaklari olsaydi!! dedem olurdu misali gibi ayni!!!
http://oddhammer.com/tutorials/debt_...lock_small.swf
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
iyice sıkıştık,bi yana patlaması lazım artık..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
[quote=enorton;201083]Toyota, gerı cagırmalar sonrası dusen satıslar nedenıyle uretımı durdurmayı planlıyor - kyodo
Enortonum bir yazı yazmıstım bununla ilgili hatırlıyorsundur,hepsi dravdan hareket bunların dedigim gibi,olay bilancoların makyajlanmıs hali simdi o makyajı geri cagırmalarla siliyorlar,servislerinde o kadar masrafı yok onların hepsini zarar gibi gösterecekler boylelikle gecen yılki zararı drav yoldan ic edecekler aynı zamanda da isci cıkartmaya kılıf hazırladılar..simdi sırada ford,honda,vw girecek yakında onlarda benzer isler yapıcak..otomotiv sektoru gercekten lokomotiv altında binlerce supplier bu firmalar icin calısıyor ve reel sektorun kalbi,burası biterse hersey biter..insaat sektorude oyleydi fakat arsa kalmadıgı zaman fiyatlar yukarı gidebiliyor fakat arabada yıllık satısı yakalayamadıgınız zaman yani devamlı tukemesseniz,bu sektör mecbur kuculecek..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
225 ort long cover ve kısa .. gol falan olmaz .. taban olsun a* .. üvvv
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
64350 kısa devam....
basın uşaklar.. acımayın......
günlük ters flama hala geçerli..... he heee
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
250 long okey
125 long okey
64025 ve 950 beklemede,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
nihayet veriyorlar...![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri