alarm çaldı geldim gayri 63600 gelen lönk sinyali halen devam busaat boyle kapatırsa gene devam gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
uzuntum bırıne verılmesı fılan degıl hocam yanlıs anlasılmasın uzuntum sundan kaynaklı ben 10 senedır ıstanbuldayım ve bu bına 10 senedır sayac gıbı tekelın bılme m kacıncı yılı aha 128 olduk vıss 130 olduk deyu bınanın tepesıne rakamlar asardı bızde ueheuh kuruma bak fılan derdık.. pırt dıye sıfıra dustuler.. kurum murum kalmadı ortadabızım de sayac gıttı
yaslandıgımızı hatırlıyoduk baktıkca :P
yoka satsın zaten devletın sırketı olursa ıcını cok dolduruyolar amacının dısına cıkıyo gene ben oduyorum edılen zararı.. ugrasmasın devlet tıcaretle..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
gol olur bence .. sazan abide gelir .. müsterihim ... projeksyon belli conversation belli .. bullmarket patron belli değil ama .. oda gelirse çok sağlam gol olur .. ehuehueh u![]()
2013,00
Toyota, gerı cagırmalar sonrası dusen satıslar nedenıyle uretımı durdurmayı planlıyor - kyodo
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
68200den sat veren zaatlik zistem ilkdefa al okunu çıkarttı..
dj açılınca seyredin hareketliliği
dolares satışımı biraz daha yukarı koydum, 1.5170 e revize, görmesi çok zor bu güne, ancak değerli bu dolaresler ucuza gitmesin diye,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sibop zistem 14.00 güncellemesi
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri