nisan ayina kadar hedef 1.27xxyakinda portekiz ispanya iflas haberleri yolda!!!
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
yatacak yeri yok bunların...
Yunanistan’ın ‘maskesi’ düştü, Goldman göründü
http://www.milliyet.com.tr/yunanista...ult.htm?ver=50
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
short maliyetim 64.350 oldu.. ya 200 puan zararla stop olacağız, yada pala beni ihya edecek...:=)
bakın grace ortaya atıldı, dubai bayrama denk getirildi, oysa grace de saklanabilirdi, demekki bu istenseydi bu ihale yi alacak olan Goldmanmış, grace den önce spina vardı, ama grace ortaya atıldı, algılarımız ne durumda, beynimizdeki level indikler ne söylüyor bu gibi durumlarda, sanki tek grace nin borcu var, bizim yok anasını satim, grace den sonra porto buvulgari olurda, niye france olamaz, dochlannd olamz, veya pizzacılar,........evet soru bu, küçük ölçeklilerle, sancısız geçiş dönemi, eurodan dolareye,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri