ha gayret bir malla kavuşalım ya, çeneye vurdu malsızlık, ....zebah zebah, cık cık yaw,..
ha gayret bir malla kavuşalım ya, çeneye vurdu malsızlık, ....zebah zebah, cık cık yaw,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Madem forumdaki arkadaşlar bu kadar rahatsız oldu, tamam söz tek tuş işlem yapmıyorum artık![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
11:05 EURDE: ZEW Konjunkturerwartungen Februar
41,00 47,20 11:05 EUR
EWU: ZEW Konjunkturerwartungen Februar
46,40
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
matriks programının demosunu kullanmaktayım, khn-system tester da macd yı calıstırıyorum, onume 4 adet olasılık cıkıyor ve hepsı % - .... olasılıklar oluyor bu konuda hakkında bılgısı olan var mı arkadaşlar , teşekkürler....
-hesebece cumadan açtığı 3.500 şortun 2.150sine tektuş stop yaptı abi
-ne diyosun murtazabiz de şortları kapayak lan o zaman bu piyasa uçar. biz hesebeceden daha mı iyi bilcez gayrı.
-he la ondan didim zati.
(dün o kadar atraksiyonla maliyetini yukarı çektiğimiz şortlardan sağlam bi tokat yedik o ayrı)
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
64300 üzeri 15 dklık kapanış, şortlara azrail getürebülür
![]()
BANGA mühim
Angehängte Grafik: dax2010_02_16a.png
![]()
Angehängte Grafik: dax_30_chart.gif
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri