geceye flatt.... bugün Pale yön duygumu köreltdi.. koca bir gunu 150 ile 800 arası git gel ile bitirdi. en büyük kontratda 500 de açıldı. bunun 4338 uzun 2916 kısa günün ortalaması 63550 oldu.. 57600 kontrat uzun açılıp 47844 kontrat kapandı.. pasta uzun tarafı gösterdi.. yarın ola hayrola..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Forum açılmış. EE hade o zaman İYİ AKŞAMLAR..![]()
En az 3 HİSSE...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu uyuz günde birim kontrat başına, 400 puvan çıkardığım için kendimi tebrik ederim,....vay a*** satiim
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
geceye log girdim bende müsterih değilim![]()
Ben sıfır işlem geceye de short devam...
Anket
http://www.voborsa.com/forum/15-suba...81.html?t=5381
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
günün özeti elipse bakın resmen düzçizgi a...*** piyasa bugün yatay bile değildi farklı boyuttaydı yanlız 5 dakka supersonic 650 den satta kapattı günü... ben long girdim geceye birazda bunun etkiside kalarak...
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri