geceden kısaydım....
haziran kısaları 44300 den agustos kısalarla değiştirdim.....
şimdilik kısa ya devam....
5 daklık peryotu bu sıralar pas geçyorum...
çok daha iyi oluyor.. tavsiye ederim....
saatlik ve 30 dakikalıklara bakıyorum.. ve hala sattayız......
Konu mbm tarafından (30.06.08 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
geceden kısaydım....
haziran kısaları 44300 den agustos kısalarla değiştirdim.....
şimdilik kısa ya devam....
5 daklık peryotu bu sıralar pas geçyorum...
çok daha iyi oluyor.. tavsiye ederim....
saatlik ve 30 dakikalıklara bakıyorum.. ve hala sattayız......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
hayır mutlaka gostermesı gerekmıyor, adx trendı mass ıse donuslerı gosterır,
eger trend varsa,trend ındıkatoru, trend yoksa asırı alım satım ındıkatoru kullanılır.
Mass ıse trend varsa trendın ne zaman donecegını soyler,ama her zaman dogruyu bılen sıstem yok, bunlardan tecrube ıle harmanlamak lazım..
Mesela su an artık dusus trendı etkısını azalttı, her sey olabılır, yenıden guclenebılır,ama guclenene kadar su an ıcın artık trend ındıaktorlerını bırakıp,kanal ve asırı alım satım ındıkatorlerıne bakmak lazım..
Bu dedıgım 60 dakıkalıklarda gozukuyor,240 dakıkalarda ıse trend halen gucunu kaybetmemıs, burada yatırımcının vadesı ıle ılgılı karar alması gerekıyor.
Eger 60 dakıka oynuyorsa shortları kapatmalı ama long acmamalı,cunku trend gucunu kaybetsede varlıgını surduruyor.
240 dakıkaya gore oynuyorsa halen shortta beklemelıdır.
Umarım yardımcı olabılmısımdır.
Konu teo tarafından (30.06.08 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hayır mutlaka gostermesı gerekmıyor, adx trendı mass ıse donuslerı gosterır,
eger trend varsa,trend ındıkatoru, trend yoksa asırı alım satım ındıkatoru kullanılır.
Mass ıse trend varsa trendın ne zaman donecegını soyler,ama her zaman dogruyu bılen sıstem yok, bunlardan tecrube ıle harmanlamak lazım..
Mesela su an artık dusus trendı etkısını azalttı, her sey olabılır, yenıden guclenebılır,ama guclenene kadar su an ıcın artık trend ındıaktorlerını bırakıp,kanal ve asırı alım satım ındıkatorlerıne bakmak lazım..
Bu dedıgım 60 dakıkalıklarda gozukuyor,240 dakıkalarda ıse trend halen gucunu kaybetmemıs, burada yatırımcının vadesı ıle ılgılı karar alması gerekıyor.
Eger 60 dakıka oynuyorsa shortları kapatmalı ama long acmamalı,cunku trend gucunu kaybetsede varlıgını surduruyor.
240 dakıkaya gore oynuyorsa halen shortta beklemelıdır.
Umarım yardımcı olabılmısımdır.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ağustos vadede son durum
Sırasıyla
5 dk![]()
15 dk
60 dk
Günlükler![]()
--------------------------------------
USDTRL
Kısa vade Nötr
Konu haguan tarafından (30.06.08 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir.
Ağustos vadede son durum
Sırasıyla
5 dk![]()
15 dk
60 dk
Günlükler![]()
--------------------------------------
USDTRL
Kısa vade Nötr
full short devam agustosta
full short devam agustosta
Ben 44500 lerden ağustos longları 44100lerden kapattım, flatim. Short açmayacağım. Vade farkından ekstra soygun oldu bugün. Cumadan 1200 puan ağustos-spot farkı 700 puana indi.
"every second of my pathetic life as useless as this button"
-John Locke-
Ben 44500 lerden ağustos longları 44100lerden kapattım, flatim. Short açmayacağım. Vade farkından ekstra soygun oldu bugün. Cumadan 1200 puan ağustos-spot farkı 700 puana indi.
"every second of my pathetic life as useless as this button"
-John Locke-
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri