gap sistem sata geçti daha erken ama..akşam bakmalı..
başlayacam eksi makasa ve hacime böle hacimmi olur hiç açmasaydınız, sevgililer günü ertesi tatili koysaydınız a..*** ekranmı dondu diye 3 defa al sat ekranını kapatıp açtım meğer yerinde duruyomuş a..***
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
gapingo..seans gapini bilem bildi..test test..
64.175 maliyetli SHORT'ları 63.600'den kapattım.Emniyetli olmak ve karı kilitlemek adına pozisyonu kapattım(DOW'da Cuma akşamı başlayan toparlanmanın yarın da devam edip etmeyecegine bakmak lazım...)ancak en azından bir süreligine LONG pozisyon açmayı düşünmüyorum.LONG'u sadece çok kısa vadeli vur kaç için düşünebilirim o da belki...Nedenine gelince bana göre borsalarda iş bitmiştir.Yani hem yurtdışı borsalara hem de bize ciddi bir düzeltme gelmeden son zirvelerin geçilebilecegine inanmıyorum.Bu sebepten de daha üstten veya daha alttan SHORT'ları yerine koymak için tetikteyim.VOB'da DİRENÇLER: 63.800/63.900-64.200-64.500/64.600 DESTEKLER: 63.200-62.750-62.350...Bol kazançlar...
Ay doğar batar şimdi
Yüklenir katar şimdi
Ben yarin kölesiyem
İsterse satar şimdi
Haydi çiftetelliye
Ayşe Fatma Hayriye
Çapkınlıktan usanmaz
yaşı gelse elliye
http://www.trdinle.com/Ferdi_Tayfur_...e..-21021.html
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
1ildplbgomktyiyyba*ehu
bir işlem long devam projeksyon live bence gol olur tahminim müsterihim kapanış tahminim yetmiş iki bin yüz yirmi beş a* ehuehuehuehu ...
2013,00
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri