ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
şşş..sistem formülü olan site linki verirmisiniz..hafta sonu yeni hayallere yelken açıyım..çalışıyım..çabalıyım..
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Çok Uzman
Pazartesi DOW kapalı, Pala ile başbaşayız...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
05.08.2009- 12.02.2010 tarihleri arasındaki ayık kar durumu aşağıdadır.
Alış-satış sinyallerini http://www.dosyaupload.net/download.php?file=82X30YVADE 5 DAK.xls adresinden download edebilirsiniz.
Aşağıdaki resimde sistemin 12.02.2010 tarihindeki al-sat sinyallerini görmektesiniz.
![]()
ney...bu ..bu.. taban çalışmasımıı...yooo..nayır...nolamaz...ehuuehrhrrr
fdow fena topladı....nasıl global bir cete bunlar.. long um ama rahat değilim N yalan soyleyeyimm..![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Başbakan show tv de IMF ile görüşlerimiz devam ediyor.. yedek akce gibi duruyor.ihtiyacımız olursa para alabilir. En düşük borçlanma İMF de iç piyasada daha pahalı borçlanacagıma IMF den alırım diye anladım...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri