ahada uzun kapanışa kadar....300 den.....
kendimi yakıp sizi kurtarayım
ahada uzun kapanışa kadar....300 den.....
kendimi yakıp sizi kurtarayım
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pazartesiye kadar Imf ile anlaşacaklarmışben diyim 20 siz deyin 50 milyar dolar varmış işin ucunda
Bi tarftanda SandP den 2 kademe birden not artırımı deniyor ne dersiniz doorumudur?![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
imkb-100 ,51000 üzeri
ve dow bu eksiden artıya dönerse ,sabah gap olacak..beklentim bu..tek işlem var..63300 den uzun devam..
350 den yarısı flat **
AL a.q. istedigin kadar al cok pis basıcam kafana haberin yok istedigin kadar git yukarı hic farketmez..
350 ort flat ..
2013,00
Pazartesinden itibaren ralli var inşallah,haftalık grafiğe bakın 57000 deki aynı durum,22 günlük ortalama civarı gezdirmişler sonra ver elini yukarı demişler![]()
Vay ** yav, ben Imf dedim 150 puan ralli oldu![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
benim 15 dklık geçici al vermeey başladı..ful flat
mrb araba sileceği gibi, sağda ve solda,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri