ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
abooooovvvvvvvv!?![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yoğun direniş var..Kanije savunması gibi savunuyor PELA..lem ağğuşam IMF den felam takviye mi alacaklar acaba...üwwww..
dow 10000'i kiracak mi kirmayacak mi diye bekliyor bizimki bence...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
dolareye bak, möeşallah, çil çil,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Long devam, dünyanın en güçlü borsasına selam...
(bazen sırf ayu provokasyonu yapabilmek için mi long açıyorum diye sormuyor değilim kendime...)
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Trade edene iyi para birakti son birkac günde VOB...
Bu arada vadeli dolar da cikiyor... Hadi kapat 1.5285`in üzerinde![]()
vayyy, habere bakin, jp morgan haberi...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Delikanlı bir savaş olmuyor **...Gayri nizamı harp ve asimetrik psikolojik savaş yapıyor pala..way**
fdji -70 ti biz 63.200 şimdi fdji -140 biz yine 63.200...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri