ahanda maaliyetıme geldı...basın yawrular...
ahanda maaliyetıme geldı...basın yawrular...
--Eksiklik Kendi Özümde--
sibop zistemim 12 guncellemesi
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
amacım tartışmak değil. ben aynı konuda 3. mesajı yazmam.
2 mesajda anlatamadıysam, 50 mesaj daha yazsam farketmez derim hep.
yalnız uyarı mahiyetinde yazdığım şeylerin kibir diye anılması garibime gitti.
bunu yazan kişinin mahiyeti, benim konuya eğilme miktarımı değiştirir.
tırıvırı kişilere cevap dahi vermem. ama yazan fikirlerinden faydalandığım birisi olunca, demek ki bir yerde bir hata var maksadıyla yazdım.
kimse için tarzımı değiştirmem. doğru bildiğimi söylemekten kimse için vazgeçmem. sadece yanlış anlaşılma varsa, onu düzeltmeye çalışırım o kadar.
bugüne kadar neysek, bundan sonra da o olacağız.
bu konu hakkındaki son mesajımdır.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bugünlük yorum yeter, artık eylem yazacam,.........ağa bademli seviyormuş,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Maşallah
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
625 lönk
425 beklemede,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
selam arkadaslar kolay gelsin herkese ;
datalar dusmeye basladı ..
*ÇİN MERKEZ BANKASI ZORUNLU KARŞILIK ORANINI 50 BAZ PUAN ARTIRDI
*AVRO BÖLGESİ'NDE 4.ÇEYREKTE GSYH (ÖNCÜ) YILLIK -2.1% (BEKLENTİ -1.8%, ÖNCEKİ -4.0%)
*AVRO BÖLGESİ'NDE ARALIKTA SANAYİ ÜRETİMİ YILLIK -5.0% (BEKLENTİ -1.4%, ÖNCEKİ -7.1%)
*AVRO BÖLGESİ'NDE ARALIKTA SANAYİ ÜRETİMİ YILLIK -5.0% (BEKLENTİ -1.4%, ÖNCEKİ -7.1%)
*AVRO, ABD DOLARI KARŞISINDA SON 8 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GERİLEDİ
bugun forumun hiç tadı yok...
yada bana öyle geldi...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri