kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
15 dk içinde buralardan yukarı dönmemiz lazım yoksa aşası uçurum
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
mesut abi bi tepik atsana ..2000 point düşsün bu ne a* .. vay a* .. a* ..
2013,00
kapanış < 62500 iişşşalllaahhhhh
Herkese günaydın...5.90'dan aldıgım GARAN'ları 6.05 den verdim...Bakalım borsanın can damarı GARAN bu muazzam bilançoyla piyasaları tutabilecek mi Saglam duruşuna ragmen sistemler SAT verdigi için ve piyasadaki göreceli zayıflık nedeniyle ne olur ne olmaz diyerek verdim...Üstüne de 64.175'ten 1/2 oranında SHORT yaptım...Bu riskli bir pozisyon stop-loss'uma gelmesi durumunda veya sistemler AL'a geçerse derhal kapatırım...VOB'da DESTEKLER:63.800-63.500 -63.200-62.600 ve 62.300...DİRENÇLER:64.200-64.600-65.000 ve 65.400(Alçalan trend çizgisine denk geliyor ve çok önemli...) Hepinize gani gani kazançlar dilerim...
NOT: pozisyonlarımı mümkün oldugunca hızlı bir şekilde aktarmaya çalışıyorum ancak bu kadar uzun bir yazıyı yazarken fiyatta hızlı oynaklıklar olabiliyor...Gecikmeler için kusuruma bakmayın...
075 ve üstüne çokanatlı,
075 ve altına bademli,
çokonatlı, bademli,.....güzel yorumlayın vurun dibine, acımayın,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ahhaa .. mesut abi tepikledi .. ehuehuehu![]()
2013,00
AHA....***do action
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri