sibop sistemi üwüvüw
![]()
sibop sistemi üwüvüw
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 ve 15 alda...
uzun devam...
yemişim histemi... he heee.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ne güzel düşüyorduk ayuuu..zabit kontrato kısalarımın yanına, 500 den takviye..üwwww
Ya piyasa çok zayıf, ya da Pala zayıf süsü veriyor... Dünkü DOW hareketine göre yıkılması lazımdı buraların şimdi...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Çok Uzman
üüwwwwww....
Arkadaşlar napyosunuz siz ya bırakın 80000 bin olsun dün son işlemimde
tokatlandım hala acıyor ellemeyin bugün ben satana değin çok yukselsin
Saatlikte ortalama 64620`de...
simdilik direnc olarak calisiyor. Yukariya hareket icin ya üzerinde uzun süre islem yapmasi, ya da hizla gecmesi gerekiyor...
proceksiyon gereği 64,625'ten ek şort again...
günü artıya geçirdik.
pelaaaaaa!
ikonlar içerisine ek bir ikon istiyorum. pelaya göstermek üzere.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri