öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Ne zaman bitecek tanrım bu azap?
Gap'i dolmayan günlerde short kaldım
Sermayeyi bitirdim kendi elimle
Bu sabah da Pala'dan öpücük aldım
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
basın leeyynn.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
vay **....
pardon basmayın .....ben uzunmuşum.....
alın leeyynnn.....
500 puan yukardan kısalalım tekrardan...... hadi pala...yap bi güzellik....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
unlimt abi ahanda boş graf .. sana zahmet projeksyonu çizde .. gözümüz gönlümüz açılsın .. ... üvvv .
![]()
2013,00
spott ve vadeli
5 ve 15 dakkalıklar alda...alda.alda....
bu tren örneğini o yüzden verdim, telefon ettim, ben size dönecem....bey dedi, döndü, çok hızlı dedi,üvv, de üvvvv dedi, nassı yani dedim, yani o arada dönme süresinde cevap hazırlanıyor, ve söyleniyor, burada ki savunma karşılanmamış olması, yani o arada başa oynayan ordinolar arasında sıra olarak ben arkada kalmışım, ya dedim ben 625 teyim fiyat 725 te burayı anlayamıyorum dedim, öle kaldık,......
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an kısada olduğum için EW sayımım böyle... Dalga hedefi: 20.000
Az sonra uzuna geçersem 150.000 hedefli sayım yapıştırırım...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
kozadan altına boğmuşlar milleti, %9,xx inmiş,....
5 dak satıştayız,
dir 725,
des 64000-64075
**daha sağlıklı deyil bu destekler, gap nedeniyle oturmadı yani,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri