Dikkatli olun 65500 lere kadar ciddi bir tepki olabilir!
Dikkatli olun 65500 lere kadar ciddi bir tepki olabilir!
ne gündü ama.. umarım çarpılan yoktur bu sert dalgalarda...
bir de 64.200 üstü kapattırırlarsa tam alkışı haketti pala..![]()
aha rakkam istiyordu piyasalar oda düştü ekranlara..
24 milyar dolara kadar paket hazırlamışlar yunanistan için..
yunanistan bu kadar etmez ya neyse..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Yarın Cuma, haftanın son günü, haftayı böylece 63500-64000 civarında kapanışla bitirmeye niyetli bunlardaha iyi, sağlam düşüş haftaya kalmış olur ne güzel
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kendi adıma zorlu bir günü atlattım 63.475 uzun 64.000 flat. herkese bol kazançlar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dow, "10000'in ustundeyken rahat olamiyorum" diyor...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
uzlaşma 63950 oldu
Herkese iyi akşamlar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
63800 az uzunla geceye kaldık! Güzel insanlar hepinize hayırlı akşamlar!
iyi akşamlar voborsa.............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri