bu gün sistem felan açmadım hiç, ana yönüm long dedim, dştükçe yayılarak lng oldum, limit koyup verdim, bu sistemin adı ağa lavamat,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
uleyn son pozisyon elimde patladı....750 kısa "00"...
ahada arkaya yaslandım.....64300 de istoplarım.....
bas asti bas.... bügün seni zayıf gördüm...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Arkadaşlar bu ne yaaa?, ekran takibetmeyelim dedik ama size piyasayı sakın aşağıya basmayın demedik
vurun kahpeye
Z.İ.S.D
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
-pis alcaklar
-neyi?
-şşş, yatırım tavsiyesi veremem.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
asti o olayı iyi bilirim... çok muhabbeti geçdi zamanında.... haa haaa...hhah
(Şifreli cevap..konu dışı)
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri