geçici long sıgnalıne uyuyorem 10 dakka kaldı artık napalım kalıcı olması dıleyıynen yallah
geçici long sıgnalıne uyuyorem 10 dakka kaldı artık napalım kalıcı olması dıleyıynen yallah
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
800 de tekrar alıcıyım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ab'nın yunanıstan'a destek ıcın uzlastıgı acıklamasıyla euro, dolar karsısında deger kazandı
-matrıks-
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
daha spot açacak,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ya haber maber boşverin bunlar dümen yerim, graceyi, ne dedik düşürmeyecez, çıkarmayacaz, fonlayacaz, dolara gazlayacaz, bak şu dolar, benim bir ayağım onda, hem sigorta, hemde istikbal, py shrt oldu, zaman kazandırıyor kaybı minimize ediyor,....
64200 gecemezse basarım shoru acımam yemişim AB yi yunanistanı .. 1 gunde bitmez bu iş ...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri